Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 31-Aug-2010 12:41 Email | Share | | Bookmark
apa nama

 
 
 
View all 10 photos...
Quote:
hehe... masih ingat lagi sama Mednilia tu, tapi mmg sayang jugak kan, takpe, kalau gua terjumpa lagi pokok tu kat sunday market, maybe akan beli sepohon lagi, hehe...




MAri kita sama2 meng-welcome a new member to lamangua, ... beli kat sunday market, tapi dah check kat buku, tak tau lagi apa nama pokok nie, harga theyols letak rm12, tapi jual rm10. Daun nampak a bit like daun sirih kan...
Then last weeknd gua ikut kawan ke kch, hehe... after 8 years tidak menjejak kaki ke bandaraya kch, ,hehe... took the bus ride for 5 1/2 hours... and sempat jalan2 kat pasar tamu satok, adalah snap2 a few pics, bila free nanti, gua upload...


Thursday, 26-Aug-2010 13:10 Email | Share | | Bookmark
bulu-bulu

 
 
 
View all 7 photos...
Marilah kita nikmati koleksi bulu2 dari stok gambar2 lama ulat bulu....


Quote:
Layman; huhuu... tak sempat nak tgk jadi butterfly corak apa, tak sure dia makan daun apa, takut kelaparan nanti kalau buat project flyaway.... hehe... kecik2 dah ada tattoo crown...... tapi tgk punya tgk, cam watak askar2 putih dlm starwars jer kan...


Wednesday, 25-Aug-2010 01:59 Email | Share | | Bookmark
orkid lamangua

 
 
 
View all 4 photos...
Welcome to the "halamanku, the lighter side"... so, bye-bye 'halamangua', hehe....

Bunga orkid di luar pagar,
Ambil kamera tolong snap2 kan,
saya budak malas belajar,
kalau silap tolong biarkan...

Quote:
Layman; hehe... kalau nak balas pun boleh, hehe... finger crossed lah yer, gua akan jadi lebih bermotivasi utk upload. Dah lama dah orkid nie tak berbunga, ingatkan dah merajuk tak nak berbunga lagi, yer lah, maklumlah, dah masuk list anak tiri, hehe...
*perlu ke upacara penutupan, hehe... tunggu lah lepas raya, takde idea lagi, hehe..


Friday, 20-Aug-2010 05:45 Email | Share | | Bookmark
once in a blue moon...

 
 
 
View all 5 photos...
Fuuuuh, nasib bik berkaki empat, kalau tak berkaki, fotografer lari jauh2, hehehe...


Quote:
Layman; hehe... apa yg nak di jeles, kalau uols jumpa uols akan belek2, cium2 ker...hahaha.... tapi cepat theyols nie lari, baru sempat snap2 beberapa keping, dah lari...huhu..


Monday, 16-Aug-2010 13:36 Email | Share | | Bookmark
Penungguan...

 
 
 
View all 7 photos...
Minggu lepas menanti, minggu ini menunggu plak, hahaha..... ada ker perkataan penungguan, harus kena leter cikgu BM nanti, hehe....


Quote:

mummy jam; kalau mummy datang jangan lupa bawakan nectar & honey banyak2 yer, hehehe...
Layman; Kan dulu pernah ber-projek flyaway ngan butterfly nie, ulat uols tu ada sikit resemblance, then daun yg dia makan tu weed bunga putih kan... rajin org putih tu share the pics n karangan dia kan, mmg cantik & jeles tgk, huhu....
yati; hehe... itulah, kat entri lepas dah ada penantian, jadi guna jer lah penungguan, haha....


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net