Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Aug-2010 02:16 Email | Share | | Bookmark
Penantian.....

 
 
 
View all 5 photos...
Kah kah kah... apa punya tajuk, ,boleh buat nama album lah kot, haha... its been hectic week for the past few weeks, dah dianak tirikan dah FP nie, FB jer sempat masuk, hehe....
Selamat Berpuasa uols!!


Quote:

kedai_aida; salam ramadhan too....
Mummy jam; kaaan... banyak aktiviti online selain nak gi jalan snap2 kan, hehe...
Layman; Haha... menanti masa berbuka puasa lah, hahaha.... bugs nie kempis perut utk di snap2, lepas habis snap, buncik balik cam dlm iklan, hahaha...
@Min; hehe... itulah, kena bagi2 masa utk berfb & berfp, haha....


Tuesday, 27-Jul-2010 06:05 Email | Share | | Bookmark
Growing up.....

 
 
 
View all 8 photos...


Quote:
Layman; hehe.. itulah, masih mamai lagi, si mantis nie masih tak sampai nak meniggalkan kulit lama dia tu kot, hehe....
Zairin; Perjalanan masih panjang lagi, hahaha.... adventure dia baru nak bermula, hehe...
Siti Hawa; haha... senang jer dia, tiap-tiap tahun baju kaler hijau jer...haha....


Friday, 16-Jul-2010 04:59 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 8 photos...


Quote:
Layman; Manalah tau, kita manusia kata hijau sejuk mata memandang, maybe bugs sejuk badan berehat kat dauun2 hijau kot, hehehe....
Zairan; hah.. kaaaan, setelah penat lelah terbang seharian, kena gak rehat, ditambah plak dgn daun fern yg empuk & selesa, hahaha....]
sitihawa; selamat datang ke R&R halamanku, ,hehe....
Yusri; thanks, jenguk2 lah selalu....


Tuesday, 13-Jul-2010 14:16 Email | Share | | Bookmark
Ferns 1

 
 
 
View all 8 photos...
among the wild ferns....


Quote:
Layman; Favourite of mine too, hehe... hijau jer kan, tapi nie snap2 on a lucky day, cuaca elok, fern tengah tumbuh subur, model2 semua datang berpusu2,fotografer main tekan2 butang jer, hahaha....
Zairin; Wah wah, dapat layanan 1st class ferns kat overseas nun, hehe.. kat sini dah org tak pandang dah ferns, hahaha... kecuali yg nak kena makan, hehe...


Thursday, 8-Jul-2010 05:02 Email | Share | | Bookmark
Menguning dah....

 
 
 
View all 11 photos...
Dah "masak" dah spider nie, hehe.... tapi kita tgk backside dia, hahaha....


Quote:
Layman; hehe... siapa lah yg takut tgk perut spider tu... rasanya perut spider tu tak menakutkan pun, imagine jer its some palstic toy, yg bikin geli tu, its the creepy feeling bila spider ni crawling kat badan, u never know if they gonna bite or poisonous or where they will crawl to.... ditambah lagi dgn duri2 halus kat kaki theyols.... eww....
Zairin; haha... kejamnya nak roast spider, maybe dia jatuh kat guni arang kot, tats y hitam, hahaha....


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net