Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Jul-2010 07:53 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...
opss, ooops... angin bertiup, senget skit....hehe....


Quote:
sitihawa; Mmg masa tu angin tengah bertiup sepoi2 bahasa, hehe... tapi fotografer tetap berpeluh2 pasal kena kejar model nie, huhu...
layman; haha, kalau guna kisap garenti dah kena tiup jauh2 dah, nie angin au natural ok, hahaha....
zairin; Hah, dia nie nak pose lain drpd yg lain, itu lah beza model ngan super model, hahaha.....


Friday, 2-Jul-2010 01:39 Email | Share | | Bookmark
Dan lagiii... hehe..

 
 
 
View all 9 photos...
Ladies & gentlemen, jewel spiderrrrrr.... *sila baca ala2 Oprah*, hehe....



Quote:
Layman; amboi dalam J j tu, sempat lagi promote balik jewel spider uols, tapi gua rasa jewel uols tu lagi lah menJ kan pasal corak tu corak kucing, corak weols nie belang2 jer, huhu...
Zairin; hehe.. kena cari model utk peragakan living jewel nie, gua sendiri pun geli gak, hahaha....
sitihawa; haha, siapalh kepala jadi markas sarang labah2, muahaha....
mummy jam; Hehe, then kena pinjam lampu picit ajaib Doraemon, kena besarkan sikit lagi, tapi kena make sure spider tu dah mati, kalau tak, ,abislah kena serang labah2 gergasi, ,hahaha....


Tuesday, 29-Jun-2010 02:51 Email | Share | | Bookmark
Assorted spiders lagiiii....

 
 
 
View all 10 photos...
pilih, pilih, pilih, pilihlah mana yg berkenan... hehe...


Quote:
Layman; hehe... nantikan lah letupannya... sungguh tak disangka2 ada gak jewel spider yg nak bertandang, tapi cuma for a fw days jer..huhu..
Nama hampir sama tapi rasanya lagi seronok Serikin kot, kawan gua yg pernah pergi kata mmg seronok shopping kat Serikin, siap ada yg borong kain & jual kat collegue, hehe...
Siti hawa: Takde kotak mancis, boleh guna kotak candy ker, kotak coklat ker, hehe.... waaah, sedap kan buah dabai, lemak berkrim gitu, hehe.... tapi sekarang dah tamat dah musimnya kena tunggu hujung tahun lagi kot....



Friday, 25-Jun-2010 08:08 Email | Share | | Bookmark
Makan lagiii....

 
 
 
View all 7 photos...
Putih dah abis, ada lagi purple.... yum....


Quote:
Mummy jam; Nak tunggu yang pink plak...hehe....
Layman; Hehe... itulah, kalau ada artificial nectar, boleh lah spray kat mana2 bunga plastic n tunggu bug datang... maybe tercalar kena bird attack, atau kena ranting...huuhu


Tuesday, 22-Jun-2010 07:48 Email | Share | | Bookmark
tinggal sikit lagi.. habiskanlah...

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
Layman; Kadang2 ada gak rama2 lain yg datang tapi tak sempat nak snap2, theyols jual mahal skit, terlalu glemer lah kot, makan sikit jer, dah terbang dah... yg fly nie biasanya muncul waktu pagi, dulu mmg agak biasa jumpa tapi sekarang dah jarang jugak, maybe belum musim lagi kot....
Mummy jam; hehe... lalat kan tak memilih, makan apa jer, yg nie kira dessert lah kot, hehe....



Dah kenyang... bolehlah rehat dulu....


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net