Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-Jun-2010 05:38 Email | Share | | Bookmark
Nak join jugak....

 
 
 
View all 6 photos...


Quote:
Layman; haha.. bergantung lah lalt tu hinggap kat mana, kalau namapk interesting, fotografer masih sudi lagi nak snap2 aksi glemer theyols, hahaha....
sitihawa; Haha... gua tak rebut pun, kalau uols nak, nanti gua kirim kan beberapa ekor, hehehe....


Tuesday, 15-Jun-2010 02:48 Email | Share | | Bookmark
Party time!!

 
 
 
View all 10 photos...
siapa kata masa weekdays tak leh berparty, hehe....


*apalah FP nie, suka2 keluar internal server error...

Quote:
Mummy jam; Silakan, silakan, jangan malu-malu, hehe...
sitihawa; Bukan tiga sekawan ek? Hehe... ekceli ada beberapa ekor lagi tapi kat ranting lain....
Layman; Nie uunindentified pokok yg tumbuh sendiri kat tepi pagar, pernah di feature kat lamangua tu, bunga tu tak cukup glemer, so, peminat yg dtg pun gitu2 jer...hehe...


Tuesday, 8-Jun-2010 07:26 Email | Share | | Bookmark
Lucky Bug

 
 
 
View all 12 photos...


Quote:
zairin; haha, menang loteri, so, celebrate ngan wife dia, hehe....
layman; tu daun serai lah, laman gua takde lalang yer, haha... kesian dah dahaga lah kot, so tercari2 water drop....
malaszz; hijau? Nie mesti pakaicontact lense kaler2, haha... jenguk2 lah selalu...
sitihawa; Sudah pasti, dimana ada "aksi" di situ lah gua skodeng...hahah....


Wednesday, 2-Jun-2010 08:04 Email | Share | | Bookmark
sabar menunggu...

 
 
 
View all 6 photos...
eh, dia lagi.... tengah tunggu bunga tu kembang kot....


Quote:
Layman; Tak lama lah, tunggu jer lagi sehari, esok pasti kembang, hehe... entahlah, biasanya selalu tgk lepak2 kat daun serai, pandan, semua shape tirus2 jer, hehe....
zairin; Hehe... jauhnya bugs tu travel, dok first class ker, economy? Hehe.. Takdelah tunggu honey, dia tunggu bunga tu kembang nak bagi kat gelfren dia, hehe...
mummy jam; Betul2, dia perasan ada fotografer nak jadikan dia model top, tu lah bagi full corperation gitu, thank you bug! Haha....


Wednesday, 26-May-2010 14:56 Email | Share | | Bookmark

http://apps.rhs.org.uk/peopleschoice/RhsGardensVoting1.aspx

Quote:
Tapi nampak cam green jer banyak, bunga2 tak banyak kan... mana tau ada tanam those venus trap kat ceruk2 mana, hehe...


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net