Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-May-2010 04:39 Email | Share | | Bookmark
Panas, panas, panas....

 
 
 
View all 10 photos...
Dah masuk musim kering dah, baik dok dalam ofis enjoy air-con, hehe....



Quote:
zairin; hehe.. thyeosl tak cair kepanasan, terus jadi kering garing la, haha.... ala, snail tu kategori lain, nak gak tgk bug2 yg berkepak, berkaki 6, hehe....
sitihawa; Jam 10 baru nak buka aircon? Wah, gua masuk ofis jam 8 pun dah berpeluh2, terpaksalah guna kipas manual, bagi exercise tangan kan, ,haha...
layman; Mana tau, ,yg kepak see thru tu dapat menghalang cahaya UV, then dapat mengeluarkan udara sejuk, hahaha.... imaginasi...
mummy jam; Dah ajak dah, theyols tak sudi, takut jadi juadah cicak nanti, haha....


Wednesday, 19-May-2010 23:46 Email | Share | | Bookmark
Walking on rolled carpet

 
 
 
View all 7 photos...
Cam nie la kot the bugs pergi acara red carpet, hehe...



Quote:
Layman; Hehe... Assasin bug nie jalan penuh confident dia akan sapu semua awards yg dicalonkan, hahaha....
Zairin; Haha, fans dia semua larikan diri pasal takut kena assasin, hahaha....
*gua mmg asal sarawak, hehe... tunnggu lah kalau bok choy tu menjadi, ,barulah posting kat FP, hehe...
Mummy jam; Haruslah posing dengan penuh bergaya, nak jadi cover kat halamanku katanya, haha...


Tuesday, 18-May-2010 14:09 Email | Share | | Bookmark
green tuesday

 
 
 
View all 4 photos...
Dah berjaya mengharungi monday blues, mari hijaukan hari selasa, hehe.....


Quote:
Zairin; Kalau bunga green, maybe bunga plastik la kot, hehe.. tapi ada orkid warna green, tapi kurang lah skit peminat..hehe...
Layman; Bagus, ,bagus, banyak2kan sikap green tu, selamat lah bumi kita, hahaha.... takpe, bug nie dah pindah dah, tak jumpa langsung, tak tau kenapa berpindah..huhu...
sitihawa; Welkem back, hehe... takpe, tak banyak yg ketinggalan, model2 serangga masih ada lagi, hehe...


Friday, 14-May-2010 04:24 Email | Share | | Bookmark
Jawapannya....

 
Tadaa.... betul tekaan semua, hehe...



Zairin, takdelah masuk bertanding, saja nak bagi link suruh siapa2 yg berminat nak masuk, kalau tak silap, masuk tanding tu kena bayar 10pound for 4 keping gambar.... sambil2 tu, bolehlah menikkmati keindahan gambar2 pemenang tahun lepas, memang cantik2....

Quote:

Zairin; itulah, dah lebih kurang rm60 dah tu, cuma untuk masuk bertanding jer, dah lah kena berlawan dgn yg profesional2 tu semua, baik beli makan sambil menikmati gambar2 yg disubmit by others tu kan, hehe...
Layman; Hehe, at least berkesan lah trick spider putih tu, takde pertumpahan darah, haha...
mummy jam; itulah, walaupun badan kecik tapi tangan panjang2, defense machanism yg berkesan, hehe...


Thursday, 13-May-2010 04:16 Email | Share | | Bookmark
Sketsa hari Khamis...

 
 
hehe... mari kita teka, siapa akan menang?


*ooops, layman, bukan warna brown, tapi very light greenish grey, hehe....


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net