Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  9  10  11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  21  22  23  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-May-2010 14:16 Email | Share | | Bookmark
Orange damselfly

 
 
 
View all 7 photos...


Quote:
Zairin; Tu lah pasal gua bukak FP nie specially dedicated to all the bugs frm the backyard, hehehe... tapi kena backyard semak, baru ada bugs bertandang, hahaha...
Layman; Wah, tq, tq, kaki terkangkang cam sumo wrestler pun ada kan, hehe... gi lah snap2 lagi kat butterfly farm tu, mana tau theyols tambah spesis baru, hehe...


Thursday, 6-May-2010 05:15 Email | Share | | Bookmark
Berteduh....

 
 
 
View all 10 photos...


Quote:
Zairin; Yup, dragonfly, a regular visitors to the backyard, hehe... mmg masa tu tengahari, cepat2 snap, fotografer pun tak tahan panas...
nazri; Haha... bukan malu, jual mahal kot, haha...
sitihawa; Sambil berteduh, sambil posing2 ayu...hehe...
Mummy jam; Tajam kan mata HK, walaupun dah bermata empat, hahaha.....
Layman; Dia parajurit bahagian admin, tak yah berjemor panas, hahaha.... atau dia nie model, cuma mengayakan design uniform parajurit baru kot, haha...



Monday, 3-May-2010 04:31 Email | Share | | Bookmark
Monday Pink

 
 
 
View all 6 photos...
Asyik-asyik monday blue jer, so, mari kita pink kan monday, hahaha....


Quote:
sitihawa; haha... then kenalah gi shopping dulu bau warna pink, then sampai kat office harus boss heran...hahaha...
layman; Then, jumaat plak semua jadi blue & black friday, hahaha... entah lah kriket nie, tengah berkumur lepas habis makan balsam kot....
Zairin; Hehe... gua takde lagi baju pink, haha... kalau bukak wardrobe, kebnayakan baju warna biru, coklat and black, hahaha....
spekey; Thanks! jenguk2 lah selalu...
Mummy jam; yup, bunga keembung, dulu masa kecik2 mak gua suka tanam bunga nie, mmg kalerful, my fav, yg combination red n white. Cubalah cari the seeds n tanam kat pasu, dulu akak Layman pernah send the seeds kebung maroon, gua tanam kat pasu jer.


Monday, 26-Apr-2010 13:01 Email | Share | | Bookmark
Kumbang nan seekor

 
 
 
View all 13 photos...


Quote:

Layman; Kalau kumbang nan seribu lagi happy fotografer, tapi kalau di fikir2, baik kumbang nan 50 tu cukup lah, hahaha...... hitam bling2 kan, boleh jadi black pearl tiruan kalau saiz theyols besar lagi, hahaha....
sitihawa; Mungkin yg lain dah terbang cari bunga dah, yg nie jual mahal, tunggu bunga datang, hahaha....
Mummy jam; Mari kita sama2 doakan agar pasangan tu akan muncul taklama lagi, hehehe... then, barulah ada edisi skodeng lagi, hahaha....


Thursday, 22-Apr-2010 14:25 Email | Share | | Bookmark
Earth day...

 
 
 
View all 12 photos...


Quote:
Layman; Yup, earth day 22/4, then 23/4 plak, World Book and Copyright Day, hahaha... tebang banyak lagi pokok untuk print kertas, muahahaha....
Takpe, kena view the garden overhaul positively, mana tau, pokok2 tu pun nak tukar angin, hehe...
Zairin; Mana mungkin cuti kat sini, dah banyak sangat dah cuti, hehe... adalah jugak baca kat news diaorg buat program tanam pokok, tapi pokok tu hidup ka tidak, tu lain cerita, huhuhu....
Mummy jam; Kan, terpaksa jugak kerja, takde apa2 "sambutan" maybe kena propose tutup lampu 24 jam kot, lwan ngan earth hour, hahaha....


[<<  <  9  10  11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  21  22  23  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net