Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Apr-2010 14:16 Email | Share | | Bookmark
assorted spiders lagi....

 
 
 
View all 12 photos...


mari menjamu selera....
"nak ker?"

Quote:
Layman; Hehe... takdelah, weols snap2 kejap jer, then leave them alone to enjoy their meal, gitu, hehe...


Tuesday, 13-Apr-2010 13:00 Email | Share | | Bookmark
hitam putih

 
 
 
View all 7 photos...


Quote:
Layman; Bukan dari caterpillar dau kering tu, nie spesis lain, yg butterfly daunn kering tu dah di post lah, cubalah klik balik, hehe.. rasanya masa tu uols dah kat jepun..
mummy jam; hehe, thanks, bangga rasa rama2 nie kalau baca, hahaha...
sitihawa; walaupun hitam putih, hidup rama2 nie penuh ceria pasal semua bunga2 dipilihnya ceria2, hehe...


Sunday, 11-Apr-2010 03:02 Email | Share | | Bookmark
nyeh, nyeh, nyeh....

 
 
 
View all 7 photos...


Quote:
Zairin; Hotel fully book lah, lagipun nie hotel versi bugs kot, open air hotel, hehe...
Mummy jam; Hehe... boleh jadi private investigator or paparazi dah kan, hehe....
Layman; Ala, jentik jer? Gi lah invest a pair of scissor, seronok tau, hehehe....


Thursday, 8-Apr-2010 14:02 Email | Share | | Bookmark
jeling jeling memandang mandang...

 
 
 
View all 9 photos...


Quote:
zairin; Hehe.. kenalah camouflage sikit, baru selamat dari musuh, tapi fotografer bukan musuh kan, hehehe.... wah, kalau juling, lagi special, boleh dijual kat saintis buat research, hahaha....
layman; Wah, hilang kepala?! Zalimnya, muahahaha.... kan mcm cite2 skema, mula2 benci, gaduh2, then last2 end up 2gether....
sitihawa; Lepas boh dalam plastik tu, apa yg terjadi ngan belalang2 tu? hehe...


Monday, 5-Apr-2010 04:47 Email | Share | | Bookmark
kenduri....

 
 
 
View all 10 photos...
entah cukup makan sekampung tak....


Quote:
zairin; Mana cukup sebulan, seminggu pun entah2 tak cukup, besar2 sarang mereka buat kat atas pokok mangga kat backyard tu tau....
mummyjam; Haha... kenduri kesyukuran.
nari sani; hehe.. betul, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing...
kedai aida; thanks
layman; Hehe... tu bukan kat pagar lah, kat tali ampaian, ada sebelah tu ikat kat batang pokok mango, tats where they were heading, balik sarang...
No need to wonder, hehe... the truth is, jeng jeng jeng.... perasan tak kepala belalang tu hilang... hehe... get it? Shhhh.....
sitihawa; Theyols datang sendiri lah, kat backyard ada 3 pohon pokok mango, sesuai sangat jadi kondominium theyols..huhu...



[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net