Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Mar-2010 13:33 Email | Share | | Bookmark
lil' mini assassin

 
 
 
View all 4 photos...


Quote:
Layman: Of course lah sure, baby stinko mana ada se-cute baby assassin nie, hehe... baby seed bug pun kaler merah gak, in fact, quite a number f baby bugs warna merah, maybe nak bagi warning to predator kot....
zairin; hehe... jangan takut, theyols assassin bugs lain jer, dia mana berani nak assassi org, hehe... ok, akan jenguk nanti...
mummy jam; haha... betul tu, kalau theyols merayap ke tangan uols, jgn pulak terjerit2 nanti, hehe...


Thursday, 25-Mar-2010 04:40 Email | Share | | Bookmark
ash brown skipper

 
 
 
View all 10 photos...


Quote:
Layman; hehe.. kan yg putih2 tu cam kena abu jer, hehe.. sejuk ek, tu lah pasal dia tengah sun bathing... wah, so, tats mean uols nak gi dye rambut burgundy?? Hehe.. guna inai jer kan, hehe...
Hakimi; thanks! FP bro power lah.
Zairin; Alahai,... mmg dah natural kaler model nie, fotografer tak provide makeup utk model, haha...


Monday, 22-Mar-2010 14:44 Email | Share | | Bookmark
Crab spider

 
 
 
View all 7 photos...
food, food, come to me....


Quote:
layman; huhu... lama tunggu, food tak datang2 jugak... waiter lupa ambik order kot, haha... risky tau kalau hulur food kat tat spider, ,mana tau spider tu ingat food nak attack dia, cepat2 dia lari sembunyi...
Rama2 tu dah pernah dah post, ukat fp uols pun ada, hehe...
mummyjam; Haha... kalau ketam betul, boleh lah dimasak black pepper crab, haha...


Thursday, 18-Mar-2010 12:46 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...


Quote:
mummyjam; Thanks! Luar oren brown lite2, tapi bila buka kepak, hitam & putih plak, hehe..
sitihawa; Pergilah dia terbang bebas, hehehe.....
Yati; hehe.. thanks!


Monday, 15-Mar-2010 14:00 Email | Share | | Bookmark
Tadaaaaa.....

 
 
 
View all 10 photos...


[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net