Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Mar-2010 05:06 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...


Quote:
siti hawa; Bagus kan model nie, tak yah order2, sendiri dah pandai posing tanpa arahan, haha....
zairin; hehe.. silap tu, mana theyols makan herbs, mereka nie hunt for other insects tau, assassin bug nama theyols....


Monday, 8-Mar-2010 14:37 Email | Share | | Bookmark
sneak peek....

 
 
 
View all 5 photos...


Quote:
mummy jam, paiobey, zairin; Hehe.. takde upah2, glue, atau pakai jampi2,
haha, masih "jinak" lagi pasal baru jer keluar dari kepompong, tak reti terbang lagi.....


Friday, 5-Mar-2010 06:08 Email | Share | | Bookmark
Smitten with jumping spiders

http://thestar.com.my/metro/story.asp?file=/2010/3/5/central/5778566&sec=central

Quote:
layman; kaaan, skema jer jumping tu kan, si penulis nnie belum jumpa lagi ngan jewel spider, crab spider, mimicing spider, hehehe.....
zairin; Haha... kalau gua mengaku gua yg tulis, harus kena saman nanti, huhu... betul, ada banyak lagi creature, butterfly, moth, flies, bees, etc, hehe...


Wednesday, 3-Mar-2010 12:41 Email | Share | | Bookmark

 
 
Apa dah jadi?!?! Emas bertukar arang?!?!


Quote:
Layman; memang project flyaway in the nature, memang ini pupa ulat daun kering, memang ada banyak ulat, hehehe.... sungguh men-j kan??? hahaha....
zairin; hehe... nampak cam emas hangus jer, tapi hasilnya, jauh lebih berharga, chewah..hahaha....


Wednesday, 3-Mar-2010 12:37 Email | Share | | Bookmark
gold... katanya

 
 
 
View all 5 photos...
Fuiyooo, kepompong emas uols, jgn jeles...hehehe....

oh ya, pop-kuiz, ada siapa2 tau theyols nie makan daun apa? hehehe... takde hadiah disediakan utk pemenang, harap maklum awal2....hahaha....

Quote:
layman; Kan, weols dah tau ada yg akn dapat jawapan betul, tu lah pasal organizer lokek nak bagi hadiah, hahaha... yup, its daun kacang kelisa, boleh lah uols balik ke garden ah saw tu cari ulat nie, hehehe...
tak takut sangat pasal ulat tu bukan sekor, hehe...
zairina; Tapi ini emas special, emas hidup tau, hahaha...


[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net