Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Mar-2010 14:11 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 9 photos...
Eh, daun kering ker ulat? hehehe....


Quote:
zairina; Tempat uols tu masih winter lagi ker? Kat sini mmg hidup subur sekali sampai dah boleh masuk kategori weeds dah, hehe.. pandai theyols menyamarkan...
Mummy jam; Kaaan, nasib baik jumpa theyols, boleh jadi model, hehe....
layman; haha, sampai terharu yer, tunggu bila uols tgk proses flyaway seterusnya, muahahhaha....


Wednesday, 24-Feb-2010 14:13 Email | Share | | Bookmark
Minum, minum, dan minum lagi....

 
 
 
View all 8 photos...
Lepas makan, kita minum!!


Quote:
zairina; Haha... takpe, lepas makan theyols boleh exercise, sekor boeh lompat sana sini, sekor lagii tu boleh terbang kesana kemari, hehe....
layman; Ala, apa boleh buat, dah takde bunga exotic kat backyard, maybe kena tiru cam kat taman rama2, letak nektar kat bunga raya banyak2, hehe.....
sitihawa; Tapi air tu air manis, bahaya tau, nanti kena kencing manis, hahaha....


Tuesday, 23-Feb-2010 13:59 Email | Share | | Bookmark
Makan, makan dan makan lagi.....

 
 
 
View all 8 photos...
silakan, silakan, ada banyak lagi.. hehe..


Quote:
mummy jam; Hehe.. takpe lah, takut kalau jamu, tak masuk tekak theyols, tak menepati citarasa, katanya, hahaha...
cho zila; Makan, makan, jgn malu2, buat cam garden sendiri, haha...
siti hawa; Tu hah, katak dah standby nak makan belalang tu pulak, hahaha...
layman; Eh, mana ada, happy jer tuan rumah offer tau, haha.. bunga nie dah banyak sangat, so, makan lah sepuas2 nya, hahaha....
zairina & lan; Mestilah cuti puas2, bukan selalu cuti, hehe... nama bunga nie, Brazilian Button Flower or Porcupine Flower.
http://davesgarden.com/guides/pf/go/713/


Friday, 12-Feb-2010 20:34 Email | Share | | Bookmark

 
Happy Holidays!!!



Quote:
mummyjam; yup yup, im celebrating, hehe... tq!
zairina; Gua celebrate semua, hahaha.. tamak kan, gua mmg celebrate cny,hehe...
Yati; Thanks!! Tapi masa CNY tu = musim hujan... huhu....
siti hawa; Mmg betul tu, sampai jer musim perayaan, dapat lah merasa apa tu traffic jam kat small town gua, hahaha.,...
layman; huhu... bermalasan sampai lebih seminggu... ala, tak yah lah sampai berbaring kat tengah jalan, ,tapi boleh try melonjak2 kat tengah jalan, mesti best, mana tau masa tu ada krew radio ker, tv station tengah buat liputan, harus femes uols, hahaha....


Friday, 12-Feb-2010 15:11 Email | Share | | Bookmark
Bug rimau.....

 
 
 
View all 4 photos...
Waaaah, fly nie pun dah tak sabar nak sambut tahun baru cina dah, siap dah dalam kostum rimau, hehe... well, see u guys next week!



Quote:
zairina; haha... model nie model sukarela, takde paksa2, hahaha.....
sitihawa; Hehe... tahun nie beli sekotak jer, takut tak habis makan macam tahun lepas, beli sampai 2 kotak, huhu....
layman; Muahahaha.... bagus, bagus, itulah tujuan sebenar letak gambar fly rimau nie, tapi kan, ingat lagi tak stinko rimau tu last time, tu pun sesuai gak kan, warna orennya lebih ceria, tapi takpe lah, hehe... cutting rimau tahun nie ada kurang skit pasal ada makcik gua yg percaya tahun ie tak sesuai letak gambar rimau dlm rumah, haha.... senang kerja gua, dah post kat fb dah, hehe...


[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net