Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Jan-2010 04:57 Email | Share | | Bookmark
Damsel in blues..

 
 
 
View all 11 photos...
Ini baru nampak sweet, tapi damselfly pun kena monday blues lah kot, hehehe...


Quote:
Layman; Mmg masih suffering lagi, hehe.. tapi takse lah kronik bagai, haha...
Damsel nie ok lagi, slow jer terbang kat satu area jer, maybe masa tu dah nak senja kot, theyols nak cari tempat berehat... yg tak best kejar damsel nie, theyols slim sangat, mata kena buka besar2 to track them...
shaza; Thanks! Jenguk2 lah selalu..hehe...


Saturday, 23-Jan-2010 14:34 Email | Share | | Bookmark
kung-fu mantis

 
 
 
View all 6 photos...
"Dont mess with me" katanya, hehehe.....



Quote:
Layman; Mmg gerun tgk sepit dia tu, berduri2 kecik & besar, bayangkan mangsa theyols yg mati kena cengkam sepit theyols tu... yg perut merah tu pun sebahagian dari "senjata" utk menyamar kot...
mummy jam; Nampak cam suka ker? Hehe.. maybe dah kenyang makan kot, tul lah pasal muka nampak happy her, hehe...


Thursday, 21-Jan-2010 14:37 Email | Share | | Bookmark
Unidentified...

 
 
 
View all 5 photos...
hmmm, tak pasti plak nie cocoon bug apa... mayfly kot....
next day tengok, dah hilang dah...huhu..


Quote:
Layman; Cuba uols tgk, kepak theyols tu masih ala2 tersembunyi gitu, kalau mayfly, mmg akan nampak kepak besar dia tu... gua cuma assume lah its mayfly cocoon, lagipun, its all brown, then, first impresion ada shape cam mayfly, hehe... tapi mayfly diam kat tepi2 sungai, depan rumah weols, longkang jer, hehe..


Monday, 18-Jan-2010 13:54 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Cam tengah mengukur rumput jer, hehehe.....


Quote:
Layman; Nie nak kena bagi markah fail nie, dragonfly kan carnivorous, theyols mana makan rumput, pergi tulis kat papan hitam 50kali, "dragonfly is carnivorous" sekarang, hehe....
Mummymy jam; Ala, saiz standard tu, hehe.. bayangkan kalau theyols nak beli spek hitam, mesti kena lagi besar dari mata theyols kan, hahaha...


Thursday, 14-Jan-2010 14:14 Email | Share | | Bookmark
Weeee...

di sebalik daun....
ooops....
 
View all 9 photos...
Mereka berdua nie tengah beraksi camne nak naik roller coaster...heehe....



Quote:
Chik Att; Mana ada, kan dah kata meka tengah naik roller coaster, hehehe.....
Layman; Ala, kecik jer taman tema tu, fotografer tak yah malangkah jauh pun, hulur2 tangan n snap jer, hehe....


[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net