Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Feb-2011 00:25 Email | Share | | Bookmark
CNY2011-01

nampak cantik tapi rasa so so jer, bok choy biasa lagi sedap..
 
baru 95% siap..
View all 15 photos...
Halooo.... buat siapa2 yg masih bertandang ke FP gua ini, terima kasih banyak2, huhuhu.... betul la kan, dah abis CNY baru nak upload, hehe.... So, mari tgk gambar CNY 2011...


Mercun olok2.... next entry, ,ada mercun yg real... hehe....

Quote:
Layman; yup, lampu lip lap tu di buat ala2 cam mercun, takdelah panjang mana, maybe ada dalam 1 meter kot, just nice to gantung tepi pintu/tingkap.
Pemancing ikan; Betul2, ditambah lagi cuti sepanjang tahun & ang pow juga speanjang tahun, hahaha...
Yati; Mlm Chap Goh Meh ok lagi, kalau malam new year's eve tu, hah, boleh berdentum setengah jam lama, tapi dapat gak tgk free firework show, hehe...


Monday, 14-Feb-2011 01:34 Email | Share | | Bookmark
Lovey-dovey

 
 
 
View all 5 photos...
Awas, jerat valentine, hehe.... nie kucing gua, dah lama theyols bercouple, tiap2 ptg mmg tido bersamaan & bermalas-malasan di tempat teduh, then, malam2, bergaduh ngan kucing2 liar yg menceroboh....
*payah betul nak upload, kena tekan refresh berkali-kali..



Quote:
mummyjam; kaan, kadang2 jeles tgk mereka dua nie, haha... mummy ada bercucuk tanam kat FB ker?
Layman; Itu lah, sedangkan bugs & pets can saling berlovey dovey, kenapa pula manusia bergaduh2? Chewah, hahaha....
Yati; Kaaan, kucing berdua nie sukalah berkepit bersama, kalau ada kucing jantan lain datang, hah, gamak lah backyard, haha...


Wednesday, 2-Feb-2011 14:17 Email | Share | | Bookmark

 
 
ooops.... apa tu?
Will be back after CNY holidays!



Quote:
Yati; Hehe.. sabar, sabar, kan cny sambut 15 hari, hahaha....


Monday, 17-Jan-2011 08:12 Email | Share | | Bookmark
bz... bz... bz... lagi

 
 
 
View all 8 photos...
Only alittle less than 3 weeks to go before chinese new year.....


Quote:
Yati; Hehe... gua bukan kerja bank, tapi mmg b4 any major festivity holidays, bank penuh sesak. Akak gua & bro-in-law semua kerja bank, hehe... TQ!
Pemancing ikan; Oren tahun nie kurang manis lah, tawar & sikit2 masam, huhu...
Zairin; Kalau nak sampul ang pow tu adalah, haha, then, ,org kahwin jer boleh bagi angpow, hehe...
Med; Waaah, tq!! Jumpa di FB klak, hehe...


Tuesday, 11-Jan-2011 08:20 Email | Share | | Bookmark

Do u like my back?
or side?
or sipi2 sided & back?
View all 12 photos...
I'm baaack, with more posing, hehe... mentang2 lah model free...


Quote:
Zairin; hehe... mantis nie tak main tendang2, dia main cakar2 jer, haha..
Pemancing ikan; Satu claws dok diam, satu lagi penuuh ngan duri2 berbahaya, ... tapi dua2 garderner & photgrapher suka, hehe....


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net