Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Jan-2011 06:13 Email | Share | | Bookmark
buzz buzz buzz...

 
 
 
View all 9 photos...


Quote:
Layman; mmg dah terover relax dah, even fp pun dah jarang terupdate, kena lah naikkan semangat sikit, hehe... mmg cepat masa berlalu, less than month cny lah pulak....
zairin; ditambah ngan hujan & angin sejuk, makin cepat lapar, huhu...
mummy jam; patut dia letak sign kat kepak dia, "do not disturbed" hehe....


Thursday, 30-Dec-2010 05:06 Email | Share | | Bookmark
Happy 2011

 
Quote:
zairin & mummy jam; huhu... weols tak dapat cuti, kerja, tapi kerja half day, hehe.... tapi kalau cuti full day pun dok kat rumah jer..
Layman; Mesti excited+happy over the moon kan bila dapat tau dapat cuti extra last minit, hehe..., yg tak best cuti last minit ni, terpaksa rush perabis kerja, bank pun penuh, huhuhu....
*hehe, bila gua jumpa font anak2 pokok tu, terus berkenan..


Ayat2 skema, cepatnya masa berlalu, pejam celik dah masuk tahun baru, tak terasa..... hahaha....

*haiyoo, apasal declare cuti on 31st? bikin manyak susah ooo, bank jadi crowded, semua kerja kena rush...huahuahua......


Friday, 24-Dec-2010 02:23 Email | Share | | Bookmark
MAri menambah populasi...

 
 
 
View all 7 photos...


Quote:
Layman; Lawa ke tak lawa itu belakang kira, kalau anak2 theyols tu cause massive distruction to the plants, siap lah theyols, baru jer weekend lepas gua get rid of beratus2 ekor caterpillar from devouring the lily leaves....
Mummy jam; Spesis nie spesis biasa jer, terlalu common dah, sekarang musim theyols, tiap2 lewat petang nampak lah theyols berterbangan, hehe...


Sunday, 19-Dec-2010 14:37 Email | Share | | Bookmark
habuan....

 
 
 
View all 7 photos...


Quote:
hehe... betul ker korang tak sedar nie, si model nie dah kiok dah, jadi habuan si mantis tu, huhhuu.... Kesian gak kat mantis, kena kacau fotografer, habuan terpaksa dilepaskan, ,hehe....


Friday, 17-Dec-2010 06:17 Email | Share | | Bookmark
Mari membaca; Dark Caerulean.

http://butterflycircle.blogspot.com/2010/12/life-history-of-dark-caerulean.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Jamides_bochus



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net