Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Dec-2010 04:39 Email | Share | | Bookmark
assorted

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
layman & mummy jam; Cantik tapi merbahaya, huhu.... kalau tak silap, nie spesis tebuan, giant hornet gitu, sakit kalau kena sengat.... tapi yg nie slow2 jer terbang, hehe....


Thursday, 2-Dec-2010 07:59 Email | Share | | Bookmark
mentadak 3

 
 
 
View all 8 photos...
Are you talking to me?!

*hehe... last set mentadak, update mendatang bug lain lagi yer, hehe.....
Quote:
mummy jam; dah buat perangai ala2 spoilt super model, hehe... nasib baik tak baling barang, ,haha....
Layman; haha, bukan selalu boleh dapat mentadak besar gini dtg berposing, so, kenalah snap puas2, hehe...


Thursday, 2-Dec-2010 02:37 Email | Share | | Bookmark

 
 
anak orkid free...
View all 8 photos...
haha... kat sini seakan2 trend lambat beberapa musim ngan trend kat layman's garden, dah abis morning glory n rangoon's creepr kena tebas, kat sini baru start nak tanam, ,hahaha.... last week gi sunday market, jumpa lah a few yg berkenan di hati, huuhu...



Quote:
hehe... tunggu lah bila gua repotting curcuma tu nanti, kalau ada akar umbi tu, gua pos kan. Sja nak compare ke-pink-an warna theyols, curcuma tu at least tahan lama sikti, yg kunyit tu, cepat sikit kering & diminati belalang...huhu.. morning glory tu rm3, sampai sekarang tak tanam2 lagi...tak tau nak tanam kat pagar belah mana, hehe...


Tuesday, 16-Nov-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidiladha

 


Quote:
zairin & mummy jam; yup yup, dari koleksi kebun, ,tapi lepas berbunga, terus tak tumbuh2 lagi, huhu... takde bugs yg terkorban, weeds jer yg jadi korban, haha..
@Min; tq!
Layman; kaaan, terus malu2 tak nak tumbuh lagi, tapi umbi masih ada, mungkin kena tukar pasu kot...


Monday, 15-Nov-2010 06:52 Email | Share | | Bookmark
Mentadak II

 
 
 
View all 12 photos...
Posing2 manja, cak! hehe.....


Quote:
zairin; haha... gua tido pose2 normal, kena ada bantal,bantal peluk & selimut, hehe....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net