Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Sep-2010 05:59 Email | Share | | Bookmark
mini frog...

 
 
 
View all 5 photos...
hehe... ada nampak cute tak? Tapi tgk muka, huhuh.. macam nak terkam org jer kan, ,maklumlah kena ganggu dlm tido, ,hehehe...


Quote:
Layman; ini bukan katak puru mah, jadi jgn salahkan tree frog yg inocent ini, hahaha... bagus lah ada katak kat garden, boleh tolong hapuskan pest, ,hehe...
Zairin; Hehe.. masih lagi dalam proses pembesaran, tuunggu entri akan datang, hehe...
Mummy jam; Hehe... ada lagi tempat lain theyosl suka sembunyi, jsut wait for the next coming entries, hehe...


Monday, 27-Sep-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 11 photos...
Best jadi dragonfly, relax jer kan...


Quote:
Layman; Mmg lah best, rileks jer, boleh terbang kesana kemari dgn bebsa, bila hujan atau panas, carilah daun besar utk berteduh, hehe... kecualilah kalau tersesat masuk rumah org, then "menyerang" lampu kalimantang, last2 kena makan cicak, huhuhu....


Monday, 13-Sep-2010 14:03 Email | Share | | Bookmark
kch trip

a bright sunny saturday..
 
one of the stall kat pasar satok
View all 12 photos...

Weekend lepas2 ikut kawan gi jalan2 kat kch, sempatlah pusing pasar satok nie, quite fun gak, hehe... kalaulah kat tempat gua ada stalls jual pokok2 bunga nie, mmg habislah wallet....

Quote:
Layman; Mmg lah kena extra baja kaw2 punya, nak attract buyers lah kan, ,hehe... yg i want i want tu, mini pokok yg macan ekor tupai, so bushy & cute gitu, hehe.. kalau dok dlm dream garden tu ok lah lagi, ,jgn di suruh pindah2 pasu tu balik lam van nanti, hahaha...
itulah, ,pandai arnab2 tu tak lari berkeliaran, maybe mmg dah ada instinct kat tempat tinggi kot...
mummy jam; hehe... best gak nursery tu bagi mummy ambik gambar, tak takut uls jadi spy ker, hehe....
Pemancing ikan; sebelum wallet tu kembung kenalah apply loan dari bank dulu, hehe...
zairin; haiyo.. manalah larat nak angkat semua nanti, haha...


Thursday, 9-Sep-2010 13:46 Email | Share | | Bookmark
kelip2?

 
 
 
View all 6 photos...
Nak beraya dah nie....


Quote:
Layman; gua pun tgk kat google, tats y terus cop bagi nama kelip2, ,muahaha.... entah2 bug lain yg kelihatan seperti kelip2...


Thursday, 2-Sep-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
ulat bulu lebat

 
 
 
View all 6 photos...
stok lama lagi... setiap kali lepas snap2, next day dh tak jumpa theyols lagi.... Dah bersembunyi jadi cocoon kot....



Quote:

baning; hehe... yummy ker, bolehalah masuk fear factor ka, amazing race ka, hehe...
Layman; Fuuuh, nasib baik theyols just pusign2 kat daun tu jer, kalau betul2 naik kamera, lain cerita dah jadinya, ,hahaha......
Sitihawa; selamat hari raya & maaf zahir batin to u too!


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net