Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-May-2010 04:24 Email | Share | Bookmark
Jawapannya....

 
Tadaa.... betul tekaan semua, hehe...



Zairin, takdelah masuk bertanding, saja nak bagi link suruh siapa2 yg berminat nak masuk, kalau tak silap, masuk tanding tu kena bayar 10pound for 4 keping gambar.... sambil2 tu, bolehlah menikkmati keindahan gambar2 pemenang tahun lepas, memang cantik2....

Quote:

Zairin; itulah, dah lebih kurang rm60 dah tu, cuma untuk masuk bertanding jer, dah lah kena berlawan dgn yg profesional2 tu semua, baik beli makan sambil menikmati gambar2 yg disubmit by others tu kan, hehe...
Layman; Hehe, at least berkesan lah trick spider putih tu, takde pertumpahan darah, haha...
mummy jam; itulah, walaupun badan kecik tapi tangan panjang2, defense machanism yg berkesan, hehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net