Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Jul-2010 01:39 Email | Share | Bookmark
Dan lagiii... hehe..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ladies & gentlemen, jewel spiderrrrrr.... *sila baca ala2 Oprah*, hehe....



Quote:
Layman; amboi dalam J j tu, sempat lagi promote balik jewel spider uols, tapi gua rasa jewel uols tu lagi lah menJ kan pasal corak tu corak kucing, corak weols nie belang2 jer, huhu...
Zairin; hehe.. kena cari model utk peragakan living jewel nie, gua sendiri pun geli gak, hahaha....
sitihawa; haha, siapalh kepala jadi markas sarang labah2, muahaha....
mummy jam; Hehe, then kena pinjam lampu picit ajaib Doraemon, kena besarkan sikit lagi, tapi kena make sure spider tu dah mati, kalau tak, ,abislah kena serang labah2 gergasi, ,hahaha....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net