Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 8-Jul-2010 05:02 Email | Share | Bookmark
Menguning dah....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dah "masak" dah spider nie, hehe.... tapi kita tgk backside dia, hahaha....


Quote:
Layman; hehe... siapa lah yg takut tgk perut spider tu... rasanya perut spider tu tak menakutkan pun, imagine jer its some palstic toy, yg bikin geli tu, its the creepy feeling bila spider ni crawling kat badan, u never know if they gonna bite or poisonous or where they will crawl to.... ditambah lagi dgn duri2 halus kat kaki theyols.... eww....
Zairin; haha... kejamnya nak roast spider, maybe dia jatuh kat guni arang kot, tats y hitam, hahaha....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net