Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Aug-2010 13:36 Email | Share | Bookmark
Penungguan...

 
 
 
 
 
 
 
Minggu lepas menanti, minggu ini menunggu plak, hahaha..... ada ker perkataan penungguan, harus kena leter cikgu BM nanti, hehe....


Quote:

mummy jam; kalau mummy datang jangan lupa bawakan nectar & honey banyak2 yer, hehehe...
Layman; Kan dulu pernah ber-projek flyaway ngan butterfly nie, ulat uols tu ada sikit resemblance, then daun yg dia makan tu weed bunga putih kan... rajin org putih tu share the pics n karangan dia kan, mmg cantik & jeles tgk, huhu....
yati; hehe... itulah, kat entri lepas dah ada penantian, jadi guna jer lah penungguan, haha....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net