Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 31-Aug-2010 12:41 Email | Share | Bookmark
apa nama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:
hehe... masih ingat lagi sama Mednilia tu, tapi mmg sayang jugak kan, takpe, kalau gua terjumpa lagi pokok tu kat sunday market, maybe akan beli sepohon lagi, hehe...




MAri kita sama2 meng-welcome a new member to lamangua, ... beli kat sunday market, tapi dah check kat buku, tak tau lagi apa nama pokok nie, harga theyols letak rm12, tapi jual rm10. Daun nampak a bit like daun sirih kan...
Then last weeknd gua ikut kawan ke kch, hehe... after 8 years tidak menjejak kaki ke bandaraya kch, ,hehe... took the bus ride for 5 1/2 hours... and sempat jalan2 kat pasar tamu satok, adalah snap2 a few pics, bila free nanti, gua upload...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net