Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Sep-2010 14:03 Email | Share | Bookmark
kch trip

a bright sunny saturday..
 
one of the stall kat pasar satok
 
i want! i want!
 
 
Rambang mata, hehe...
 
 
 
tak masuk pun, kena charge utk masuk to see some exhibition....

Weekend lepas2 ikut kawan gi jalan2 kat kch, sempatlah pusing pasar satok nie, quite fun gak, hehe... kalaulah kat tempat gua ada stalls jual pokok2 bunga nie, mmg habislah wallet....

Quote:
Layman; Mmg lah kena extra baja kaw2 punya, nak attract buyers lah kan, ,hehe... yg i want i want tu, mini pokok yg macan ekor tupai, so bushy & cute gitu, hehe.. kalau dok dlm dream garden tu ok lah lagi, ,jgn di suruh pindah2 pasu tu balik lam van nanti, hahaha...
itulah, ,pandai arnab2 tu tak lari berkeliaran, maybe mmg dah ada instinct kat tempat tinggi kot...
mummy jam; hehe... best gak nursery tu bagi mummy ambik gambar, tak takut uls jadi spy ker, hehe....
Pemancing ikan; sebelum wallet tu kembung kenalah apply loan dari bank dulu, hehe...
zairin; haiyo.. manalah larat nak angkat semua nanti, haha...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net