Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Sep-2010 05:59 Email | Share | Bookmark
mini frog...

 
 
 
 
 
hehe... ada nampak cute tak? Tapi tgk muka, huhuh.. macam nak terkam org jer kan, ,maklumlah kena ganggu dlm tido, ,hehehe...


Quote:
Layman; ini bukan katak puru mah, jadi jgn salahkan tree frog yg inocent ini, hahaha... bagus lah ada katak kat garden, boleh tolong hapuskan pest, ,hehe...
Zairin; Hehe.. masih lagi dalam proses pembesaran, tuunggu entri akan datang, hehe...
Mummy jam; Hehe... ada lagi tempat lain theyosl suka sembunyi, jsut wait for the next coming entries, hehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net