Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Oct-2010 12:00 Email | Share | Bookmark
crooked passion

 
 
 
 
 
 
 
Buat masa nie passion fruit nie kira dah rajin berbuah, tapi, dalam rajin berbuah nie, banyak lah jugak buah yg jadi cacat, ada yg jadi mangsa fruit fly, ada yg misteri nusantara, jadi ccat, ala2 susuk kena cabut, hahaha....


Quote:
mummyjam; huhuhu... itulah, tapi sempat jugak merasa jus markisa segar hasil tanaman sendiri nie walaupun banyak yg cacat, lepas nie gua upload....
Layman; hehe... ala, saja nak buat gempak, mana tau masuk mastika, hahaha.... hari tu mmg caught the fruit flies red handed tengah bertelur, sayang, tak sempat nak snap, tapi, nasib baik masa kulit buah nie tebal, the young ones tak dapat tembus...padan muka, hehe...
Pemancing ikan; Kesabaran tu tak hilang, tapi kecewa tu adalah sikit2, hehe... tapi sempat gak menikmati hasilnya yg tak seberapa, hehe.... kalau guna syringe ambik jsu tu, mmg sengaja cari nahas, ,buah tu kalau belum masak, teramatlah masam... huhu...
Zairin; betulx3, walaupun cacat kat luaran, dalaman masih ok lagi...
Layman; butterfly tu kalau dah keluar kepompog tu mmg dah kira dewasa dah, so, i wont grow bigger anymore kecuali bunting, hehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net