Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-Oct-2010 12:00 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
 
 
Walaupun berat hati, tapi gua terpaksa juga melakukannya... huhuhu... sarang wasp nie dah semakin besar, patutlah selalu perasan banyak jer wasp berterbangan kat backyard. Check punya chenk, rupa2nya dah penempatan setinggan kat bawah cover papan tong gas tepi tingkap dapur.... entah berapa kali dah weols tukar tong gas tu tapi tak perasan kewujudan sarang tu... so, petang tu bila dah tau, tindakan serta merta telah diambil..... apa lagi..... Ridsect!!!....



Quote:
Layman; Hehe... not to worry, ada lagi a few sarang yg gua jumpa kat bawah daun2 monstera, tuggu jer masa kalau theyols tak berpindah, muahahaha... bukan bahaya kata uols, sakit tau kena, cam kena cucuk ngan jarum panas... huhu... baguslah asyik beranak, imagine bila theyols berbunga sekaligus banyak2,
mummy jam; Itu lah, kena get rid off them sebelum kena kan, dah lah gua jer tukang tukar tong gas tu bila dah kosong... huhu...
*wah, jeles tgk dapat snap gambar jewel spider bertanduk-tanduk...
zairin; hehe... nasib baik tak, tapi dulu2 pernah lah kena sengat masa tengah weeding, tak yah armor suit, kena ada kaki yg dapat berlari laju, hahaha...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net