Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Oct-2010 03:34 Email | Share | Bookmark
kita minum dulu

Apple??
 
 
 
 
 
 
 
 
kulit alien plak... hehe...
 
 
Dapatlah 3 biji yg ok, so, mari kita buat jus markisa.... yum yum....
hehe... guna strainer kecik jer, dapatlah segelas selepas ditambah air gula & ais.



Quote:
Layman; haha... dont judge the juice by its errrr apa yer, its seeds, hahaha... dont get fooled by the seed, makin banyak seed makin banyak jus tau, haruslah mahal sebab fresh & pesticide free gitu n pressed by hand, not machine, hahaha....
kalau si cutie pie tu membesar jadi rajahbrooke tu, ,for sure he babies tu akan sebesar jari manusia..scary tau...hehe...
mummyjam; hehe, kalau ada chance tu, boleh try yg fresh from the fruit, tapi, rasanya agak masam, hehe.... kalau kirim buah tak kena quarantine ker? Kot2 bila dah direlease, ,dah jadi anak pokok dah, hahaha....
Pemancing ikan; Kena buat genetik modification, kasi buah membesar mcm tembikai, ,hahaha....
Zairin; Hehe... first trial, masih lagi testing testing 1, 2, 3, gitu, , so, buat lah segelas dulu, bila dah banyak buah, boleh buat se-jug utk semua, hehe... Veggies tu semua hidup segan mati tak mau, maybe tanah kurang sesuai & kurang baja kot... mmg ada plan nak tanam manggis, tapi dah tak cukup ruang dah, huhuhu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net