Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Oct-2010 07:17 Email | Share | Bookmark
katak o katak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
masih hangat lagi ker isu lompat-melompat nie? hehe, kat backyard, katak ni cool jer, kasi fotografer snap puas2 baru dia lompat, hehe....



Quote:
Layman; mana ada focus dari jauh, mmg snap2 depan muka sikatak tu tau, hehe... ala, takde gerun pun katak nie, kalau kodok barulah nampak menakutkan sikit, hehe...
Zairin; Hehe... tak yah pun bagi something, si katak nie baru bangun, mamai lagi, tu lah pasal dpat snap puas2, hehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net