Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Dec-2010 02:37 Email | Share | Bookmark

 
 
anak orkid free...
 
saja nak buat comparison
 
 
 
haha... kat sini seakan2 trend lambat beberapa musim ngan trend kat layman's garden, dah abis morning glory n rangoon's creepr kena tebas, kat sini baru start nak tanam, ,hahaha.... last week gi sunday market, jumpa lah a few yg berkenan di hati, huuhu...



Quote:
hehe... tunggu lah bila gua repotting curcuma tu nanti, kalau ada akar umbi tu, gua pos kan. Sja nak compare ke-pink-an warna theyols, curcuma tu at least tahan lama sikti, yg kunyit tu, cepat sikit kering & diminati belalang...huhu.. morning glory tu rm3, sampai sekarang tak tanam2 lagi...tak tau nak tanam kat pagar belah mana, hehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net