Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Mar-2011 12:00 Email | Share | Bookmark
CNY2011-04

 
frontyard. sama cam tahun lepas, haha...
 
 
reunion dinner
mee sua breakfast on 1st day of cny
 
fresh frm the garden...
Last set gambar2 cny, dah pertengahan bulan 3 dah, cepat kan masa berlalu... hehe....



Quote:
Layman; tak kisah, asalkan merah, hehe... red warriors? bunga apa tu? Cari kat google, takde plak yg specific... huhu... mednilia & ytt tu semua dah arwah, nasib baik ad 3 pots of fern, jsut to add more greenery & tutup2 the gap between the vases, hehe....
hehe.... mee sua tu mmg direbus kejap jer then, pour in soup, then bolehlah letak ayam, mushroom, boiled egg, acar, as topping, gua selalu tambah kiap kasi sup tu hitam2 & berperisa, hehe....
Zairin; hehe... family reunion, adik beradik semua balik, famili kakak pun ada, kalau gang fp datang, jemput makan limau mandarin & makan kuaci, hahaha....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net