Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-Apr-2011 02:28 Email | Share | Bookmark
PRN sarawak 2011

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gua mengunndi kat sek. menengah lama gua...
last pic b4 masuk mengundi, kena larang polis not to take pic...
sibuk berkempen sampai takde masa nak update, hehehe.... well, here's some pics yg nak di share bersama sepanjang tempoh pilihanraya sarawak kat tempat gua. Its been a fun experience, pergi mendengar ceramah2 especially yg di'import' dari semenanjung, hehe...



Quote:
yati; yup, waktu pagi tu mmg cerah jer, tapi bila mausk petang dah start mendung & hujan renyai2...
Pemancing ikan; hehe... nie dah kali ketiga mengundi. Tak sabar lagi nak tunggu PRU, haha...
zairin; of course lah mengundi, sambil2 tu mengenang kembali zaman sekolah, and guess what, gua terserempak ngan 4 kawan2 lama kat situ, datang mengundi juga.
Layman; haha... kan, multi tasking, sambil beriadah sambil menambah info, jam rosak kot, sebab seingat gua, ,gua sampai dewan tu around 8.30pm, VIP pun baru sampai masa tu. Gua observer luar jer, haha... tak terlibat ngan any political party, haha... undi rosak pecah rekod, ,paling tinggi kat sarawak, ,2 ratus lebih rosak, 90% dr undi pos.
Hakimi; yup, area gua tu kalau tak silap 80% pengundi cina, ,hehe..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net