Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 28-Apr-2011 14:02 Email | Share | Bookmark
hijau..

 
 
 
 
 
 
 
 
dah lama tak tengok gambar2 hijau... hehe... jom, sejukkan mata...


Quote:
ouled kenitra; Tu mmg kena tgk nasib & mood insect tu, ,kalau theyols rasa tak terancam ngan kehadiran kita, bolehlah snap2 sepuas-puasnya, hehe.... tapi, of course,bak kata Layman, dok diam2, alert ngan pergerakan serangga dan kena bergerak perlahan2 supaya tak menganggu... o ya, dan pastikan backyard semak, hahaha....
pemancing ikan; Mesti kena ada model2 nya, maklumlah, model free, haha..
baning; Sabor, dah update dah, siap ada burung lagi, ,hehe...
layman; As a matter of fact, gua pun dah lama tak snap2 insects nie, kamera dah a bit short dah, huhu... bila snap, gambar2 semua over expose, cerah semacam jer.... tengah kumpul dana & survey2, hehe... so, for the mean time, kena korek kat folder2 lama for the bugs....
yati; thanks, masa kecik2 dulu banyak lagi damselfly yg berwarna warni kat longkang backyard..
mummy jam;Welcome back!.. hehe.... bila darah naik sebab FP buat hal, baik tgk somethign yg green kan, hehe....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net