Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-May-2011 02:53 Email | Share | Bookmark
ulat & burung

 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:
yati; hehe... mana tau kena lastik budak nakal kot...asalkan bukan kena bird virus, ok lah... huhu
Layman; buku? Haha.... gua dah ebrtahuun dah tak baca buku, majalh & surat khabar jer, hehe... yang makan daun pisang ngan daun rangoon crepers tu rasanya tak samalah, tapi sayang, ,tak sempat nak snap2 rupa caterpillar rangoon nie...


Ingatkan akan dapat observe caterpillar kat rangoon creepers, mana tau the next day, dah hilang dah, langsung tak sempat nak snap2 rupa ulat tu, huhuhu... sedih...


Last2, jumpa plak tekukur yg dah mati, kerja siapa nie? Tak kan lah kucing tak makan kalau dah berjaya diburu... hmmm... takpa, lepas snap2 tu, masuk tong....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net