Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-May-2011 03:16 Email | Share | Bookmark
view frm the top

 
 
kompleks sukan....
 
furniture street, 3 kedai jual furniture
 
jadi model plak...
layman, ,this is the plant tu....
memandangkan FP hari ini ok, baik gua upload lagi, hehe... yg nie sabahagian pemandangan pekan sarikei, gua snap2 dari ofis kawan gua kat tingkat 7, the one and only tall building kat sini, 10 storey high.....

Quote:
Mummy jam; That part is the end of the town dah, tu lah nampak a bit quiet, hehe... Kan, harap2 FP nie tak menaikan blood pressure, tapi wat to do, its free stuff, hehe...
Layman; mmg nampak sihat sebab baru beli, haha... ofis theyols hari tu baru start kempen menghijaukan ofis, ,so, banyak lah money plant merata corner ofis, haha... tu lah yg best small town, pergi mana2 pun tak sampai 10 minit, siap boleh jalan kaki lagi....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net