Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-May-2011 04:17 Email | Share | Bookmark
Happy Mother's Day

 
To all yg dah bertaraf mummy, Happy Mother's Day!

*fresh frm the garden... hehe... orkid yg aunty jenny bagi tahun lepas tengah gila berbunga, hehe....

Quote:
Yati & Layman; hehe,... ekceli gubahan nie utk church, but mummy gua yg request, so still kira for mummy gua jugak lah kan, hahaha... every sunday, mmg ada designated member yg akan donate flower to be put on the altar, budget rm30, so, its my mum's turn, and she wanted somthign different bcause most of the church member minta aunty jenny to do the flower aranggement, dah a bit boring dah, hehe... (furthermore aunty jenny bertandang lagi ke garden weols last week to get some yellow helis n red wild ginger, iskh....) Orchis tu ada lah 4 tangkai, semua dah kira sampai penghujung dah, takde buds lagi, tats y gua sanggup potong, hehe.... ada 4 tangkai, tapi gua potong 3 jer, dalam kesanggupan tu masih lagi ada perasaan sayang yer, hahaha....
Pasu tu masa cny beli kat kedai "onestop" murah2 jer, rm15, corak2 tu printed kat pasu. Dau lidi it, whisk fern, ada lah sepasu yg tumbuh liar, hehe... oh ya, ,daunn yg gua guna, daun lengkuas, muahaha.....
Kak Yati, kat dlm kapal terbang bolehlah minta mcm2 dgn stewardess, kalau theyols buat muka masam, uols bgtau, "but its mother's day..." sambil buat muka sedih, hahaha.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net