Halamanku - LIVE! from the backyard

By: halaman ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-May-2011 03:16 Email | Share | Bookmark
senyum jumaat....

 
 
 
puntong?
tadaaaaa....
camne nak sisih item??
 
hehe... saja nak share gambar snap2 guna hp, 1st pic, hah, layman, gambar orkid golden shower nie, sampai hari ni masih meriah, hehe.... J tak?
2nd & 3rd pic, rajin staf jbtn pertanian, tanam jagung, ,sawi & kangkung, free sangat mereka, takde kerja, ,so, tanam jagung, hehe....
the rest, gambar notis kat kawasan tangga kat office govenrment, (gua malas guna elevator, so turun naik tangga 8 tingkat, hehe...) siap kena letak notis, tapi nampaknya notis kurang berkesan.... dah lah notis pun ada silap... iskh....



Last but not least, sos ketam... hehe... makan cicah keladi liar/kacang tanah/telur dadar/daging rebus....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net