Halamanku - LIVE! from the backyard


My name: halaman ku
My Fotopage: http://halamanku.fotopages.com/
About me: Welcome to the backyard!! All these pics are taken frm the backyard...enjoy~
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: DSC-W5
Sony
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Bunga Lama Retro
Rasa2 mcm ni pokok bunga yang tumbuh dalam semak zaman dulu2... View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Ginger PAIGE
View this Fotopage latest entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Benjamin Shafir
Latest entry:Spring time - האביב הגיע פסח בא
View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
greyland shashin
Latest entry:green bug!
8-) View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
mark jones
Latest entry:South Island Trip Day 7 - Lake Matheson (Reflection Island)
Ok, just down the road from Fox Glacier is a lake called Lake Matheson which is famous for reflecting the mountains that surround it. Its about a 10Km hike around the lake, but coming up to sunset its nice way to relax after spending the morning and afternoon hiking on the glacier. Just a shame it was a bit cloudy :-> View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Hafiz AC Jamil
Latest entry:I'm moving ...
Thank you all for the support. It's has been a great years serving and published photo here. For my latest update, please click on the picture http://www.flickr.com/groups/hafiz/pool/() View this Fotopage entry
credit to http://sukiprattle.blogspot.com
kembara nazuri
Latest entry:UYIN after 3 months...
sekarang ni tak sempat nak shoot gambar lain...gambar anak je la boleh entry kat fp ni... nurin nazanin selepas 3 bulan lebih... View this Fotopage entry
fakirminds fakirminds
Latest entry:kad raya saya utk kwn2 kat fotopages....
kad raya dr abg meor.. kad raya dr pemancing ikan View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
C Normin Bakri
View this Fotopage entry
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
Ahmad Safri Yusop
Latest entry:New Year...
Assalamualaikum and happy new year all. A lot happened in the last 365 days of 2007, and I learnt a lot from a lot of people. Met quite a few great ones. Learnt more of photography, more about business, and more important more about life. So this year I made a new resolution :- - to be a better photographer to my clients - to be a better business person - to be a better peer/colleague - to be a better son - to be a better friend I can feel that this year is going to be interesting, so...cross... View this Fotopage entry
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
photographer jr
Latest entry:jejaka In Action!
ni bukanlah usaha2 balas dendam terhadap photographer pujaan aku..! LOL huhuhu.. sekadar ucapan terima kasih tak terhingga utk rekod2 di hari bahagia aku.. http://kimifotopages.fotopages.com/ dedicated to jejaka - http://photographerz.fotopages.com/ View this Fotopage entry
vjien dom
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016